Forside

Åbnings Tider

Lukket For i År

Løsning 1

150,-

1.

Bestil 3 retter og en efterret fra 150 kr.

Vælg 2 kødretter fra menu nr. 1 til nr. 16 og en vegetarret nr. 17-19. Man kan bestille efter eget ønske hvor stærkt maden skal være.

Løsning 2

180,-

A1.

Tigerrejer i panang karry med thailandsk jasminris

Store tigerrejer, kokosnutmælk, panang karry, rød og grøn peberfrugt, gulerødder, bambusskud, løg og basilikum. Med jasminris og salat.

A2.

Tom ka kylling med thailandsk jasminris

Kylling, kokosnutmælk, champignon, koriander, galanga, kaffir limeblade, citrongræs, bambusskud, gulerødder, citron og chili. Med thailandsk jasminris og salat.

A3.

Ristede nudler i wok

Æggenudler, hvidløg, kinakål, broccoli, blomkål, tomater, gulerødder, forårsløg, rød og grøn peberfrugt, stegt i wok med sukker, fiske og østerssauce. Serveres med sur/sød sauce.

A4.

Efterret

Varme vafler med kokosnutmælk. Vælg mellem bananer, 1. klasses is, flødeskum, chokolade, kokosdrys, flere slags marmelader m.m.

Løsning 3

180,-

B1.

Tom yam tigerrejer med thailandsk jasminris.

Store tigerrejer, champignon, tomater, gulerødder, galanga, citrongræs, skalotteløg, kaffir, limeblade og kokosnutmælk.

B2.

Massaman oksekød med thailandsk jasminris.

Thailandsk karry med luksus oksekød, kokosnutmælk, kartofler og løg med thailandsk jasminris.

B3.

Ristede nudler i wok.

Æggenudler, hvidløg, kinakål, broccoli, blomkål, tomater, gulerødder, forårsløg, rød og grøn peberfrugt, stegt i wok med sukker, fiske og østerssauce. Serveres med sur/sød sauce.

B4.

Efterret.

Varme vafler med kokosnutmælk. Vælg mellem bananer, 1. klasses is, flødeskum, chokolade, kokosdrys, flere slags marmelader m.m.

1

Kylling i grøn karry med risnudler og thailandske jasminris.

Kyllingebryst, kokosnutmælk, grønkarry-pasta, broccoli, gulerødder, aubergine-ærter, basilikum, kaffir limeblade. Med risnudler, thailandske asminris og salat.

2

Ristet oksesmåkød med thailandske jasminris.

Oksesmåkød, rød karry, kokosnutmælk, rød og grøn peberfrugt, gulerødder og basilikum. Med thailandske jasminris og salat.

3

Massaman oksekød med thailandske jasminris og salat.

Thailandsk karry med luksus oksekød, kokosnutmælk, kartofler og løg med thailandske jasminris og salat.

4

Kylling i panang karry med thailandske jasminris.

Kyllingebryst, kokosnutmælk, panang karry, rød og grøn peberfrugt, gulerødder, bambusskud, løg og basilikum. Med thailandske jasminris og salat.

5

Tom ka kylling med thailandske jasminris.

Kylling, kokosnutmælk, champignon, koriander, galanga, Kaffir limeblade, citrongræs, bambusskud, gulerødder, citron og chili. Med thailandske jasminris og salat.

6

Massaman kylling med thailandske jasminris og salat.

Thailandsk karry med kylling, kokosnutmælk, kartofler og løg med thailandske jasminris og salat.

7

Ristet oksekød med hvidløg og thailandske jasminris.

Oksekød, hvidløg, peber, fiskesovs. Med thailandske jasminris og salat.

8

Yam salat med kylling i kokossauce.

Kylling, salatblade, agurk, gulerødder, tomat, jordnødder, chili, kokosnutmælk, fiskesovs, sukker og citronsaft.

9

Kylling i sur/sød sauce (phat priew wam gai) med thailandsk jasminris

Kyllingebryst, løg, forårsløg, rød peberfrugt, babymajs, agurk, tomater, hvidløg, citronsaft og thailandsk karry.

10

Ristet kylling i wok med cashewnødder og thailandsk basilikum.

Kyllingebryst, løg, hvidløg, cashewnødder, bambusskud, rød og grøn peberfrugt og basilikum. Serveres med thailandsk jasminris.

11

Ristet oksekød med chili

Luksus oksekød, løg, chili, hvidløg, broccoli, gulerødder og basilikum med thailandsk jasmin ris.

12

Rød marineret svinemørbrad (khiew mudaeng).

Svinemørbrad, thailandsk karry, hvidløg, sherry, forårsløg. Serveres med med thailandsk jasminris, salat og ingefær sauce.

13

Hakket svinekød med salat.

Hakket svinekød, citronsaft, chili, løg, groftsødte, ristede jordnødder og glasnudler. Serveres med salat.

14

Dybstegte fiskefrikadeller (thod mad plæ).

Fisk, rød karrypasta, grønne bønner, kaffirlimeskal. Serveres med sur/sød sauce, agurkesalat og med thailandsk jasminris.

15

Thailandske hjemmelavet forårsruller med svinekød.

Forårsrulledej, svinekød, finthakket hvidløg, finthakket forårsløg, korianderrode, gulerødder, peber og glasnudler. Serveres med sur/sød ssauce.

16

Thailandske forårsruller med oksekød.

Forårsrulledej, oksekød, finthakket hvidløg, finthakket forårsløg, korianderrode, gulerødder, peber og glasnudler. Serveres med sur/sød ssauce.

17

Ristet grønsager i østerssovs.

Champignoner, broccoli, gulerødder, rød og grøn peberfrugt, tomat, løg, blomkål og forårsløg stegt i wok. Serveres med sur/sød sauce.

18

Ristede risnudler i wok (phat thai).

Risnudler, hvidløg, bønnespirer, tofu, jordnødder, forårsløg, korianderblade, citronsaft, æg og tørrede rejer.

19

Ristede nudler i wok.

Æggenudler, hvidløg, kinakål, broccoli, blomkål, tomater, gulerødder, forårsløg, rød og grøn peberfrugt, stegt i wok med sukker, fiske og østerssauce. Serveres med sur/sød sauce.

20

Efterret

Varme vafler med kokosnutmælk. Vælg mellem bananer, 1. klasses is, flødeskum, ckokolade, kokosdrys, flere slags marmelader og meget mere.

11

Ristet oksekød med chili

Luksus oksekød, løg, chili, hvidløg, broccoli, gulerødder og basilikum med thailandsk jasmin ris.

12

Rød marineret svinemørbrad (khiew mudaeng).

Svinemørbrad, thailandsk karry, hvidløg, sherry, forårsløg. Serveres med med thailandsk jasminris, salat og ingefær sauce.

13

Hakket svinekød med salat.

Hakket svinekød, citronsaft, chili, løg, groftsødte, ristede jordnødder og glasnudler. Serveres med salat.

14

Dybstegte fiskefrikadeller (thod mad plæ).

Fisk, rød karrypasta, grønne bønner, kaffirlimeskal. Serveres med sur/sød sauce, agurkesalat og med thailandsk jasminris.

15

Thailandske hjemmelavet forårsruller med svinekød.

Forårsrulledej, svinekød, finthakket hvidløg, finthakket forårsløg, korianderrode, gulerødder, peber og glasnudler. Serveres med sur/sød ssauce.

16

Thailandske forårsruller med oksekød.

Forårsrulledej, oksekød, finthakket hvidløg, finthakket forårsløg, korianderrode, gulerødder, peber og glasnudler. Serveres med sur/sød ssauce.

17

Ristet grønsager i østerssovs.

Champignoner, broccoli, gulerødder, rød og grøn peberfrugt, tomat, løg, blomkål og forårsløg stegt i wok. Serveres med sur/sød sauce.

18

Ristede risnudler i wok (phat thai).

Risnudler, hvidløg, bønnespirer, tofu, jordnødder, forårsløg, korianderblade, citronsaft, æg og tørrede rejer.

19

Ristede nudler i wok.

Æggenudler, hvidløg, kinakål, broccoli, blomkål, tomater, gulerødder, forårsløg, rød og grøn peberfrugt, stegt i wok med sukker, fiske og østerssauce. Serveres med sur/sød sauce.

20

Efterret

Varme vafler med kokosnutmælk. Vælg mellem bananer, 1. klasses is, flødeskum, ckokolade, kokosdrys, flere slags marmelader og meget mere.